"Orkar inte" kvällen

Jag var ju faktiskt i stallet idag också, men idag var verkligen en sån där orkar inte dag. Vi hade temadag i skolan idag (alltså en dag utan lektioner utan bara föreläsningar) och det var tur det, jag tror inte jag hade presterat så bra på lektionerna... ;)

Men jag ville åka ut till stallet, och det gjorde jag! Jag hjälpte till med att ta in shettisarna sen gick jag och hämtade Saga. Borstade länge... Vet ni varför? haha, jag orkade inte hämta sadeln. Men sen hämtade jag iallafall tränset så det fick bli lite barbacka idag! Riktigt härligt faktiskt, Saga är rund o go om lilla magen! 

Jag red ungefär 35 minuter i stora paddocken, det gick jättebra idag! Ridningen var den enda punkten på hela den här dan som jag faktiskt orkade göra mig extra till på. Saga gick som en maskin den mesta av tiden, visst hon blir stark, men det gick verkligen bra ändå! Det enda som inte gick bra var galoppen, när jag försökte fatta galopp drog hon bara ner huvudet och sprang. Så jag strunta i att galoppera idag. Det får bli någon annan dag istället! :D

Sen hjälpte jag till lite på sista lektionen, och sen åkte jag hem. Nu orkar jag inte skriva mer, så godnatt fina läsare! 
Kommentarer
Postat av: Esra V

En fråga, känar du pengar när du hjälper till där ? :)

//Kram

2011-10-24 @ 23:58:29
URL: http://hastgaalningar.blogg.se/
Postat av: Noomie

Vilken cpsnygg blogg ni haaar! :D

2011-10-25 @ 13:22:33
URL: http://lexx.blogg.se/
Postat av: elin

fin blogg, allt bra med dig ? :)

2011-10-26 @ 22:19:36
URL: http://hestoponny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0