Någon gång ska vara den första!

Idag hade jag lille paxen, det gick väl sådär idag om man säger så!

Vi red bort till Annas paddock och ajg tänkte göra en hoppövning, men tyvär kom vi iväg lite sent så det blev mörkt, och då ville jag inte hoppa pga. riskerna. Men några hopp blev det och Max var sjukt taggad! Men jag ska göra det imorgon istället. :)

Så istället tog jag av honom sadeln och red lite barbacka! Han är väldans smal, så han är ju inte den skönaste att sitta på haha! Men, det gick rätt bra, lite kaotiskt bara eftersom jag hade planerat att hoppa, men så blev det inte så så jag hade ingen aning om vad jag skulle göra. men somsagt, det gick hyfsat ända tills Max hoppade till för nått i en buske, så ajg flög av. ingen direkt dramatisk avramling, haha, jag fick inte äns ont, men det var faktiskt första gången jag trillar av Max! Han har bockat, småstegrat och sparkat lite med mig förut (inte mycket, han är en ängel!) men då har jag inte ramlat av. Men idag liksom bara vände han i galoppen för han blev rädd, så då gled jag av. Efter det blev Max lite stressad så jag travade av honom med sadeln sen gick vi hem igen.

Jag myste lite med honom i boxen, och massa godisar fick han. För även om han är lite tokig ibland, så är han ändå världens bästa Max! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0