Hur jag och Johanna starta bloggen tillsammans..?

Jag (Julia) tänkte berätta om hur jag och Johanna faktiskt starta den här bloggen och varför tillsammans!

Jag var inte med från början när Johanna starta bloggen för det gjorde hon helt själv med en tanke på att det kan faktiskt en dag bli en stor blogg. Jag bokstavligt älskade denna bloggen och lästa den varje dag tyckte det var intressanta inlägg m.m. Detta var när jag och Johanna nästan precis lärt känna varandra och vi hade börjat rida ut lite smått med Tummen och Tunay och då hade våran vänskap precis börjat. 
Efter ett tag så sa jag till Johanna att vi borde starta en hästblogg tillsammans, jag tänkte inte alls på att hon redan hade en hästblogg. Jag frågade och hon sa ja, nu var det ju bara namnet vi kom inte på något, men tillslut tänkte Johanna att vi faktiskt bara kunde fortsätta på hennes blogg och det gjorde vi. 
Jag skrev ett inlägg om mig själv och om Sally och att jag ofta red på Tunay, och vad jag mer gjorde i stallet under dagarna. Johanna började på en ny design och ändrade massa i menyn nya kategorier m.m.

Detta var våran första design tillsammans, vi hade nästan inga bilder på Sally vi hade verkligen ingenting, men vi började ta mer kort med Johannas kamera och jag önskade mig en kamera så att det kunde blir fler bilder. 
Vi fortsatte blogga tillsammans, nästan inga besökare och bloggen var allmänt tråkig. Vi hade ingenting att skriva om och i inläggen stod det ofta samma sak. 
Vi hade såklart aldrig tänkt att sluta blogga för då tycket vi bloggen var grym! 
Efter ett tag kom nästa design och den såg ut såhär:
Detta var då andra designen som blev en aning bättre och Johanna blev bättre och bättre i sitt photoshop. Vi började ta massa bilder på Sally och Tintin, och detta var också under inridningen av Fina. Som jag inte kunnat rida på hur länge som helst nu pågrund av inskolningen i ridskolan. Hon sköter sig super! 

Bloggen började bli bättre lite mer besökare inte speciellt många, vi fick nästan ALDRIG kommentarer, men vi fortsatte hoppas på att folk skulle hitta till våran blogg. www.machine.webblogg.se
Jag och Johanna började komma på mer saker att skriva om på bloggen och fler inlägg kom upp lite mer kommentarer men inte speciellt många kanske en kommentar på vart sjunde inlägg kanske eller knappt det. 

Nästa design kom upp! 
NNästan likadan fast nu hade Johanna fått max som sköthäst och jag hade börjat rida Fina mer, då tyckte vi att vi kunde ha med dom i headern! 
Denna behöll vi ett tag och var ganska nöjda. Statestiken stod still och kommentarer hade inte börjats synas till! 

Jag började rida Tunay mer och Johanna red Tummen mer, vi började rida ut långa skogsturer i det fina sommarvädret, vi började hoppa mycket med dom i paddocken och lärde tummen att hoppa! Första riktiga hoppet med Tummen. (Johanna var inte med när hon hoppa!) 

Nästa design kom! 
Denna bilden var när vi racade lite på ängen! 

Denna designen kom också upp efter ett tag men den hade vi kanske bara i några få dagar!

Vi har verkligen haft hur mycket olika designer som helst! 
Denna som vi har nu har vi haft längst och den är vi nöjdast med och många gillar den! 
Och nu är det höst, hösten rullar på vi har fått mycket mer besökare trippelt så mycket kommentarer och vi bara längtar till den dagen besökarna går över 100 och stannar där. 

Måste berätta att vi blivit länkade flera gånger, en gång av Nellie Berntsson, då vi fick över 400 besökare men dom stannade inte speciellt länge, sen har vi också fått av ponnybrudarna då fick vi inte speciellt mycket besökare. Sen av Alexandra då fick vi inte heller speciellt mycket besökare, men Tack för alla som länkat oss det betyder!
Och tack för alla kommentarer!
Vi älskar er bloggläsare puss. Kommentarer
Postat av: Pia

Jag ska bli bättre på att kommentera, det lovar jag!:)

2011-10-29 @ 18:46:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0