Eftersom videon inte går att lägga upp så skriver vi istället.

Ja...som rubriken lyder.. funka det inte att lägga in filen någonstans, den var antagligen förstor.. den var tio min så det kanske inte var så konstigt.. men vi tar frågorna såhär och så får vi ta videoinlägg någon annan dag! Fråga 1. Hur ofta träffas ni två på fritiden?
Vi träffas kanske varannan vecka hemma hos varandra, och då sover vi oftast över, annars träffas vi ju i stallet oftare och det räknar vi också som fritid. :)

Fråga 2. Vad är erat mål med ridningen?
Julia - Mitt mål med ridningen är egentligen att bli en känd hoppryttare, men just nu spelar mina nerver ett spratt så det är något jag måste öva bort. Men just nu tänker jag mer på att jag vill kunna vara med mina hästvänner hela livet! 
Johanna - Mitt mål är att som Julia sa kunna leva med hästar hela livet, det är vad jag strävar efter!

Fråga 3. Vad skulle du inte klara dig utan i stallet? 
Julia - Jag skulle nog aldrig klara mig utan min mobil, jag har den med mig överallt och jag tycker det är viktigt om det nu skulle hända någonting också!
Johanna - Det är så mycket i stallet jag inte skulle kunna leva utan så jag kan faktiskt inte välja någonting sådär på rak arm. 

Fråga 4. Vilken är eran favorithästras och varför just den? 
Den var lätt, såklart shettlandsponny! 
Både jag och Johanna brinner för dom, shettisar är både söta och rara, bockar vilket är bara roligt när dom är så små, sen är dom envisa och man kan faktiskt lära sig mycket på deras ryggar! 

Fråga 5. Om du fick testa vilken häst i hela världen du skulle vilja prova rida vilken skulle det då vara? 
Julia - Jag har alltid velat provat någon av Rolf-göran Bengtssons hästar, eller Jan Brinks Briar, det skulle vara skit häftigt!
Johanna - Åh, jag är inte så inne i det här med olika kända hästnamn, men skulle helt klart vilja prova någon riktig gymkhana häst, typ någon i sverigeslands lag! 

Fråga 6. Vilken är din favorit gren inom ridningen? 
Julia - Min är helt klart hoppning, lite hopprädd med Sally bara hon är inte så stabil och hoppar super hopp, men med en bra häst (säger inte att Sally inte är bra) skulle jag kunna hoppa högt! :) 
Johanna - Hoppning gillar jag med, är lite höjdrädd, men det är något jag försöker komma över med Max för han är bästa hopphästen! 

Fråga 7. Har du tävlat någon gång och i så fall i vilken gren och hur gick det? 
Julia - Jag har tävlat 7 gånger sammanlagt men det är bara träningstävlingar, så man har fått rosett om man bara kommer felfritt in i mål. Har tävlat från 50 cm till 70 cm som jag tävlat nu dom senaste gångerna. 
Johanna - Jag har tävlat en gång på B-ponnyn Dannie som står på ängkullen, det var också en träningstävling på nuntorp, jag hoppade bara 30 - 40 cm för det var en till tjej i stallet som inte fick tävla högre så då tävlade jag inte heller högre. Men jag vann i 30 cm och kom tvåa i 40 cm! :) 

Fråga 8. Favorit färg på utrusting? 
Båda gillar rosa på typ schabrak och sånt, Johanna gillar svarta sadlar och träns. Jag gillar mer brunt, men på tävling har jag hellre svart! :) 

Fråga 9. Har du något favorit märke som hööks, Stübben, John Whitaker etc? 
Julia - Jag gillar hööks, för det är ofta bra kvalité och sånt, sen ÄLSKAR jag Sallys sadel som är Stübben och vill gärna ha Whitaker ridbyxor, hih, gillar det mesta!
Johanna - Jag är ett hööks freak köper allt där! 

Fråga 10. Favoritfärg på häst?
Julia - Jag älskade Tunays färg och han var skäck, gillar alltså svarta skäckar, sen älskar jag Sallys bruna, tycker den är lite ljusare än vad många andra bruna hästar är!
Johanna - SKÄCK SÅKLART FÖR TINTIN ÄR SKÄCK OCH FÖR ATT JAG ALLTID ÄLSKAT SKÄCK. 

Fråga 11. Vilken är din favorit hästfilm/er?
Julia - Jag gillar Klara filmen, men annars vet jag inte.. 
Johanna - Jag gillar den som man fick i pollux för typ 5 år sen vet dock inte vad den heter.. 

Fråga 12. Har du ramlat av någon gång och gjort dig riktigt illa?
Julia - Jag har inte gjort mig så illa att jag behövt åka in till akuten, men jag har ramlat av och skadat ryggen så jag hade ont i den i typ två veckor, och sen fick jag också ett blå märke innuti knät så jag kunde inte böja benet riktigt! 
Johanna - Nepp, inte en ända gång!

Fråga 13. Hur många år har ni ridit?
Julia - 7 år.
Johanna - 5 år, alltså inte så länge, men jag har lärt mig otroligt mycket! 

Fråga 14. Skulle ni vilja ha en stor blogg?
Julia - Jag skulle gärna tjäna lite pengar på bloggen, för det skulle aldrig sitta fel nu när jag faktiskt tycker det är kul att blogga!
Johanna - 1000 besökare säger jag aldrig nej till! 

Fråga 15. Hur länge ska ni ha Saga och Sally?
Julia - Jag ska ha Sally så länge jag kan och får antagligen!
Johanna - Jag tror jag kommer ha henne ett bra tag till!

Fråga 16. Hur stor är eran blogg?
Den är verkligen inte stor.. lite tråkigt, men vi kämpar!

Fråga 17. Hur många läsare har ni per dag?
Ca 30 - 40 unika besökare, vi vet alltså inte om dom läser bloggen flera gånger om dagen, men det hoppas vi ju såklart på! 

Fråga 18. Tips på hur man får många läsare?
Vårat tips är att vara med i små tävlingar på bloggar hela tiden och kommentera mycket och försöka hitta små sidor där ni kan reklamera den! :) 

Fråga 19. Var gjorde ni eran header?
Johanna gjorde den i photoshop som tyvärr inte funkar än eftersom datan krascha! 

Fråga 20. Vad heter den nya hästen som tog över efter Bennie?
Johanna - Detta är en fråga om det stallet där Max står.. Robban hette den nya hästen som stog där någon blandning av nordsvensk och något mer. Men han funkade inte med dom andra hästarna och det var mycket bråk i stallet med honom. Men fin var han! 

DET VAR ALLA FRÅGOR. TACK FÖR ALLA FRÅGOR VERKLIGEN JÄTTE ROLIGT!
VILL NI ATT VI SKA HA DETTA OFTAR SÄG BARA TILL! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0