Svar på tal

Fick en kommentar på det här inlägget. Hade tänkt att svara, snabbt och kort! :)Svar: Tror du inte att jag redan har tänkt på det här? Jag vet vad kolik innebär, jag vet vad många sjukdomar innebär OCH hur man åtgärdar dom.Och du känner inte mig, har aldrig sätt mig rida (?) så du vet inte hur högt upp i sk. "nivå" jag är. Och man måste inte kunna rida sin häst i rätt form, även om det  är det bästa. och förresten så vet jag hur man rider en häst i rätt form, jag vet hur jag ska arbeta min häst! jag har även fodrat många, många gånger! Jag har tatt hand om över tio hästar på en dag flera gånger, så jag tror allt att jag kan ta hand om en häst. Jag tänker inte skaffa en gård heller för den delen. Men du ska inte tänka som du gör när du skriver "..och jag vet att en vacker dag kommer jag att få en." Få? Jag tänker köpa min häst själv, åtminstonde en del av den.
Kommentarer
Postat av: Noomie

Tack! Typ första som säger att han ser bättre ut i manen nu än innan. :P Men en blir ju snyggare när den vuxit ut lite med (a)

2011-11-05 @ 21:11:09
URL: http://lexx.blogg.se/
Postat av: johanna

Ursäktar om du tog illa upp, men jag säger det inte för att jävlas... och det jag menade med att

"en vacker dag kommer jag att få en" är inte bokstavligt talat att jag kommer att FÅ en häst. så jävla bortskämd är jag inte! men jag kommer att ha en / köpa en i bland så är jag otydlig.. och givetvis så kommer jag ju att köpa min häst själv! detursäktar om jag är otydlig rodnar jag ville bara att du inser att det är mycket jobb. och som sagt jag säger inte detta för att jävlas med dig utan av ren omtanke! och jag har fått en inlevelse om hur du rider, på filmer! och jag har för mig att jag har sett dig rida, för du gick väl i Julia Ericssons torsdags grupp?? det här är bara råd, det är upp till dig själv om du vill ta emot dem eller inte! :) lycka till!Johanna

2011-11-06 @ 00:15:51
URL: http://harrybus.blogspot.com/
Postat av: therese

nue e vinnarna från dagens blogg uppe!

kika in o se om det va du som van!

va jätte järna med i den nya omgången!!! :D

kram! o galet kul att du va med! :p

kram!!<3

2011-11-06 @ 14:14:23
URL: http://theresefabienne.blogg.se/
Postat av: Sandra

(Har inte läst er blogg på länge så kommentaren är kanske lite late men.. Bättre sent än aldrig ;))

Jag trodde att ni ville ha kommentarer från folk och då måste ni vara beredda på att få såna här kommentaren. Men om ni inte visar respekt för kommentarerna så förlorar ni tittare. Hon försökte bara hjälpa till. Bli inte sur över det. PS. Har kollat på alla era videos och Jhoanna, sträck på ryggen. Jag gör samma fel själv och vill inte att du ska göra samma sak som jag. Man har bättre balans och kontakt med hästen. Men det vet du redan. :)

2011-11-09 @ 19:17:29
Postat av: johanna

Hej Sandra! :) tack för kommentaren om ryggen, det ska jag tänka på! :DOch så till detta nu... Jag blev sur, har träffat johanna och fick inte direkt bästa första intrycket. så det har nog mer med det att göra. men jag ska försöka att inte bli sur! :) Tack för kommentaren! <3

2011-11-09 @ 20:14:01
URL: http://machine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0