En till dag med Sally.

Idag hade jag också Sally. Jag ville ha en liten revansh! 

Fast dock inte hoppning utan en ute ritt + lite grann i paddocken! :) 
Jag började skritta ut mot skuggan (en väg typ bredvid samhället). 
Jag började skritta på och iväg sally var något mittemellan pigg och det kändes gött att bara få lunka ut i den friska luften! 
Fast där kom ju första lilla problemet. När vi passerade velanda skola som står två minuter därifrån är det en person som flyger med ett flygplan av frigolit, och vem om inte Sally stannar upp och kollar på det nyfiket? 
Sen när jag skänklar på henne så blir hon rädd för att jag skänkla och kastar sig runt, fast det gick bra sen pina hon på där ifrån fort som ögat verkligen! Sen när vi kommit där ifrån så var hon jätte lugn men gick ändå på riktigt bra precis så som jag ville! :) 

Sen efter en stund av skrittandet kom vi in i den lilla skogen som man måste passera och där trava vi på först ganska så långsamt och lungt men sen efter en liten bit ökade jag på henne och läät henne sträcka ut i traven! :) 
Sen väl ute i den skogen som man måste passera som är super kort kommer man ut på en liten grusväg som vi skrittade på och sen in i skogen igen som är en liten uppförsbacke och sedan en lite större stig på ca 1 meter som går in 20 meter med lite små hinder som sally i och för sig bara sprang över men hon var glad och framåt hela tiden så detta var nog uppskattat! 

Sen kom jag tillbaka och gick upp till paddocken ute ritten tog kanske 20 minuter så jag var upp i paddocken ca en kvart till också! :) 
Där var även Johanna med Max som hade hoppat bana, och det hade gått bra och hon visade mig hur hon gjorde banan och det såg skitsnyggt ut! :) 
Jag red mycket nedsittning i paddocken och tänkte verkligen på att använda magmusklerna för att inte studsa så och det gick faktiskt bättre än vad det brukar göra ingen stolsits eller i alla fall ingen riktigt överdriven så nu börjar det lossna grymt skönt! 
Körde även ryttarmärke två det är det ändå dressyprogramet jag kan.. eftersom jag inte alls är intresserad av liksom den dressyren så har jag ändå ingen använding till att kunna massa dressyr program. Det är enkelt och bra för mig och Sally! 

Det gick jätte bra tycker jag och när jag gjorde det sista gången gick hon till och med ner på tygeln i galoppen och det blev mer samlat än tidigare. Massa med beröm fick hon då! :D

Sen "avtravning" och avskrittning sen upp i stallet och så fick hon stå där och mumsa på lite hö medans jag gjorde resten av stall jobbet. En helt vanlig mysig dag i stallet! 

Helen har köpt rosa benreflexer skit snygga använda dom idag, behövde inte så mycket när det var så ljust ute, men det är bättre att ha något än inga alls! 

Hon köpte även stigbygel reflexer, använde dom men har ingen aning om jag satte dom rätt eller fel.. ? 
Kommentarer
Postat av: trulsa

sv : tack , väldigt enkel men ska fixa ny :)

2011-11-13 @ 21:51:32
URL: http://ponnymupps.webblogg.se/
Postat av: trulsa

sv : tack , väldigt enkel men ska fixa ny :)

2011-11-13 @ 21:51:40
URL: http://ponnymupps.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0